Menu

Docenten

Hoe kunt u de onderwerpen persvrijheid en vrijheid van meningsuiting op een interactieve wijze behandelen met uw leerlingen? Tijdens de Roadshow krijgen leerlingen kennis aangereikt over de journalistieke praktijk en leren ze kritisch reflecteren op hun eigen mediaconsumptie. Meld uw klas aan voor een discussie over persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting. Het Sweelinck College, Wolfert Tweetalig, Overbetuwe College,  ROC Amsterdam - om er een aantal te noemen - gingen u voor. 

De Roadshow Persvrijheid is inmiddels opgenomen in de handleiding voor MBO docenten Burgerschap en is door het Kennisinstituut Integratie en Samenleving aangekondigd als een van de praktijkvoorbeelden ter voorkoming van radicalisering. Daarnaast is de Roadshow onderdeel van het RAN EDU Network.

Wilt u de Roadshow Persvrijheid ook bij u op school? Dat kan. Stuur een mail naar Senay Ozdemir, projectleider, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar +31648959144. 

De Roadshow Persvrijheid ook op Belgische scholen te boeken.

Aanmeldformulier Roadshow Persvrijheid

  Refresh Captcha